Leg. Naprapat Reza Amjadi  

Välkommen till Amjadi Naprapati i Järfälla!
Amjadi Naprapati drivs av mig Leg. Naprapat Reza Amjadi och mottagningen ligger i Jakobsberg, Järfälla. Jag har arbetat med naprapati sedan 2007 och har framförallt arbetat med vardags- och idrottsrelaterade besvär.

Specialiserad på idrottsskador
Jag är licensierad personlig tränare och har även arbetat mycket inom idrotten. Bland annat har jag varit naprapat och fysansvarig för Vasalunds IF och AFC United. Jag har också ett stort kampsportsintresse och har på senare år därför arbetat mycket med att hjälpa just kampsportsutövare. Jag är även certifierad massageterapeut samt vidareutbildat mig inom idrottsmedicin, manipulationstekniker, Dry Needling, terapeutisk laserbehandling och stötvågsbehandling.

Olika behandlingsverktyg inom naprapati
För bästa möjliga behandlingsresultat används förutom klassiska manuella naprapatbehandlingar även olika typer av elektroterapeutiska maskiner under behandlingen. Detta innefattar bland annat:

  • Laser
  • Magnetterapi
  • Stötvåg
  • Olika strömformer
  • Ultraljud
  • Diatermi


Prehabträning och rehabträning

Jag arbetar såväl med så kallade prehabövingar som med rehabövningar. Prehabträning går, i motsats till rehabträning, ut på att försöka förebygga skador innan de ens har uppstått. I det förebyggande arbetet ingår också funktionell rörelseanalys och prestationsundersökning. Resultatet från dessa undersökningar underlättar arbetet med att ta fram övningar som kan hjälpa just dig förebygga skador. I mitt arbete med rehabträning kan jag dra nytta av min bakgrund inom både personlig träning och idrottsmedicin.

Välkommen att boka tid för din naprapatbehandling i Jakobsberg, Järfälla hos Amjadi Naprapati!