Leg. Naprapat Reza Amjadi  

Jag har arbetat med naprapati sedan 2007. Har i flera år arbetat både med vardags- och idrottsrelaterade besvär. På senare år har jag även arbetat en hel del med kampsportsutövare, då mitt stora intresse är MMA. Sedan 2016 har jag min mottagning i Poseidon Kampsportsakademins lokaler i Järfälla.
Jag har tidigare arbetat på Active Life (2007-2012), Kistakliniken (2009 - 2019) samt varit naprapat och fysansvarig för Vasalunds IF (2011-2012) och AFC United (2012 - 2019).

Som komplettering till de manuella behandlingarna så arbetar jag även med diverse elektroterapeutiska maskiner som Laser, Magnetterapi, olika strömformer (NMES, TENS, Högvolt, Interferens, Diadynamisk, Galvanisk), Ultraljud, Diatermi, m.m. Jag har ett helhetstänk och arbetar mycket förebyggande i form av prehabövningar, funktionell rörelseanalys och prestationsundersökning. Jag hjälper självklart också till att ta fram bra rehabövningar vid skador för att få bästa möjliga resultat efter behandlingarna.

Jag är även Lic. Personlig Tränare, Cert. Massageterapeut samt vidareutbildat mig inom idrottsmedicin, manipulationstekniker, Dry Needling och terapeutisk laserbehandling.